Winkel Opties Filter
Merk
  1. I amsterdam
Ontwerp
  1. Trapgevel - geel
Prijs
€ 0 € 43 € 0 to € 43
Grootte
  1. L
  2. M
  3. S
  4. XL
  5. XXL
Kleur

Sweaters

Sweaters

I amsterdam sweaters

Voor iedereen die houdt van Amsterdam en de regio: neem een stukje van de stad mee in je leven! Maak je familie, vrienden óf jezelf blij met typisch Amsterdamse cadeaus - zoals deze I amsterdam sweaters voorzien van het originele I amsterdam logo. Zo heb je iets moois waar je zelf blij van wordt, of een cadeau waar je je dierbaren thuis een plezier mee doet.

 

Het I amsterdam label

De meeste stadscampagnes vestigen de aandacht op gebouwen, geschiedenis of andere culturele hoogtepunten. De gemeente Amsterdam wilde echter een andere aanpak. Het resultaat was ‘I amsterdam’: een stadsidentiteitscampagne die de Amsterdammers in al hun diversiteit vierde. De campagne omvatte een gigantische driedimensionale versie van het logo op het beroemde Museumplein. Hier is het een Amsterdams monument geworden, met bezoekers die zichzelf fotograferen met de letters. Eind 2018 zijn de letters verwijderd van het

Museumplein – een symbolische actie tegen het overtoerisme dat Amsterdam ervaart. De letters reizen nu rond door de stad en zijn ook terug te vinden tijdens events. Verder vind je ze ook altijd op Schiphol en aan de Sloterplas. De I amsterdam campagne is in opdracht van de Stad Amsterdam ontwikkeld door het communicatiebureau KesselsKramer uit Amsterdam.

 

Meer dan alleen I amsterdam sweaters

Verschillende grote steden hebben een heel assortiment accessoires met de eigen signatuur. Zo heeft Berlijn de Ampelmann en kan je in Londen kan je een hele range London Underground items vinden. Vam Amsterdam is er een hele range I amsterdam souvenirs en producten: I amsterdam t-shirts, beanies, lanyards, flight tags, armbandjes, manchetknopen maar ook I amsterdam fietsbellen, I amsterdam bekers, mokken, snijplanken en meer. Voorzien van het I amsterdam logo of met een typisch Amsterdams tintje zoals grachtenpanden snijplanken en straatnaam bekers.