Makers: Uitgeverij TerraLannoo

Alles over Uitgeverij TerraLannoo

De uitgeverij uit Houten

Uitgeverij TerraLannoo bv, gehuisvest in Houten. Bij deze uitgeverij zijn verschillende merken gebundeld, zoals Terra, Lannoo en Michelin. TerraLannoo behoort tot de uitgeverijgroep LannooMeulenhoff, waar ook de uitgeverijen Unieboek / Het spectrum en Meulenhoff Boekerij bij horen.

Toonaangevende uitgeverij Terra

Uitgeverij Terra is een toonaangevende uitgeverij van exclusieve titels op het gebied van kunst, fotografie, interieur, buitenleven, design, mode en gastronomie. Terra werkt samen met auteurs en kunstenaars zoals fotograaf Maarten Schets, filosoof Alain de Botton, designers Piet Boon, Edward van Vliet en Eric Kusters, en de wereldberoemde chefs René Redzepi en Massimo Bottura.

Verkoop en marketing

Uitgeverij TerraLannoo verzorgt de verkoop en marketing van de publicaties van Uitgeverij Terra, de algemene Uitgeverij Lannoo, de academische uitgeverij Lannoo Campus en van het Michelin-fonds in Nederland.

Vlaamse uitgeverij Lannoo

Lannoo is één van de grootste Vlaamse algemene boekenuitgeverijen, bekend om haar uitgaven op het gebied van actualiteit en geschiedenis, gezondheid en psychologie, spiritualiteit, lifestyle en vrije tijd, eten en drinken, kunst en fotografie, reizen en toerisme en kind en jeugd. Michelin is dé internationale uitgeverij op het gebied van reizen in de breedste zin van het woord; accommodatiegidsen, reisgidsen, wegenatlassen en cartografie.