Makers: Who is Amsterdam Tours

Alles over Who is Amsterdam Tours

Who is Amsterdam Tours


Amsterdam is een state of mind, niet alleen een bestemming. Dat is wat ons aantrok in deze geweldige stad. We vroegen ons af: "Wat is er zo bijzonder aan Amsterdam?" Het zijn de mensen. Dit is waarom onze ervaringen zich richten op het Wie en niet het Wat. Amsterdam is beroemd om vele dingen. Fietsen, geweldige kunst, grachten, enz. Maar het zijn de mensen die de stad maken. Dus in alles wat we doen, zetten we Amsterdammers in het middelpunt. Ons plezier is om u te helpen ontdekken Wie Amsterdam is.


De mensen erachter


15 jaar geleden verhuisde Alexandra Gudowski, een Pools-Duitse, naar Amsterdam na een moeilijke coming out. "Toen ik hier kwam, in de eerste stad die het homohuwelijk legaliseerde, voelde ik me alsof ik eindelijk weer kon ademen." Op dezelfde manier kwam Rachael Teo, afkomstig uit Singapore, in 2013 uit de kast, had een stormachtige romance met een Dutchie en verhuisde naar Amsterdam. In 2017 ontmoetten Alexandra en Rachael elkaar in tram 14, verbonden zich over hun liefde voor Amsterdam. En werden verliefd op elkaar. Hun ervaringen hier met ongelooflijke locals inspireerde hen om Who is Amsterdam Tours te creëren.


Locals met een Wereldwijd Perspectief


Sinds 2018 verbinden ze reizigers en locals met elkaar door middel van verhaalgerichte ervaringen. Hun interculturele roots en lokale intergratie stellen hen in staat om verhalen te delen als locals met een mondiaal perspectief. Hun missie is om lokale verhalen en hun ervaringen in Amsterdam te delen om de verbinding tussen reizigers en locals te bevorderen. Het is hun manier om terug te geven aan de stad die hen de ruimte geeft om echt zichzelf te zijn.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.