Makers: &klevering Amsterdam

Alles over &klevering Amsterdam

&klevering sings 1992

Is in 1992 door Erik kramer opgericht in Amsterdam, Nederland met de ambitie om kleurrijke, creatieve woondecoraties en geschenken te maken om het dagelijkse leven thuis op te vrolijken. Kenmerkend voor het merk is Dutch design met een twist. Moderne items wisselen af met klassieke stukken en krijgen allemaal een frisse nieuwe look. &klevering voegt vaak een leuk aspect toe aan de ontwerpen die bekend staan ​​om hun uitbarstingen van kleur en speelse, trendy patronen.


Inspiratie & samenwerking

&klevering wil statement pieces voor je huis creëren met een eigen karakteristieke kleurrijke knipoog. Inspiratie uit natuur en mode en verwerkt het design team in de collecties. &klevering werkt actief samen met jonge, getalenteerde Nederlandse ontwerpers om hen de kans te geven hun talent aan de wereld te tonen.


Thuis in Amsterdam-Noord

Je vindt &klevering in een oude fabriek van 2000 m2 aan de Asterweg in Amsterdam-Noord. Dit pand is volledig gerenoveerd en biedt onderdak aan een glazen kantoor. Dit is de plek waar alle verschillende disciplines die bij het bedrijf betrokken zijn samenkomen: inkoop, verkoop, ontwerp, boekhouding, opslag en distributie. De showroom heeft een hoogglans roze softpop achterwand van 11 meter hoog en muren die bekleed zijn met Russisch berkenhout. De stalen trap lijkt naar de hemel te leiden. Een prachtige ruimte om de collectie te presenteren.