Makers: Pols Potten

Alles over Pols Potten

Vernieuwend en onconventioneel

Al langer dan 25 jaar biedt Pols Potten voor iedere ruimte creatieve oplossingen. Of het nou de inrichting van een etalage, een hotel of je eigen huis betreft, Pols Potten heeft een passend design object voor je. De ontwerpen zijn subtiel, vernieuwend en onconventioneel, met duidelijke roots in de Dutch design traditie.
De verrassende producten van Pols Potten zijn goed in te passen in diverse interieurstijlen en -culturen. De ontwerpen hebben altijd een sterke relatie gehad met typisch Dutch design en vinden (misschien wel daarom?) zowel nationaal als internationaal veel belangstelling.

Made in Amsterdam

De wortels van Pols Potten liggen in Amsterdam (1986) en daar is de studio nog steeds gevestigd. Inmiddels uitgebreid met een imponerende flagship store in een voormalig pakhuis op het KNSM Eiland. Dit industriële pand biedt een prachtlocatie voor de verkoop van de volledige Pols Potten collectie, van keukens tot verlichting en van vaas tot spaarpot.

Typisch Dutch design

De flagship store is een plaats waar je je kan laten inspireren door Pols Potten en haar dynamische interpretatie van stijl. Maar ook een plek voor verrassende ontmoetingen tussen mensen en typisch Dutch design; een platform voor ontwerpliefhebbers, talent, kunstenaars en startende merken. Pols Potten realiseert zich dat ze niet zonder de creativiteit van andere ontwerpers en ambachtsmensen kunnen, daarom ontmoeten zij die graag. Tijdens ontmoetingen en reizen vindt Pols Potten dan ook steeds weer nieuw talent, of zij vinden Pols Potten. Samen met hen, onder leiding van Jan Wolleswinkel ontstaan de verrassende ontwerpen. Dat alles in de eigen Studio PP.