Makers: Rowold

Alles over Rowold

Made in Amsterdam

Rowold is helemaal made in Amsterdam. No-nonsense ambachtelijk design, praktisch maar elegant. Ontwerpster Ellis Rowold is onlosmakelijk verbonden met vilt en leer, samen een stevig trio dat garant staat voor een hele stijlvolle lijn producten gemaakt van natuurlijke materialen.

Een combi van vilt en leer

Ellis Rowold combineert vakmanschap met doordacht, functioneel ontwerp. Ze focust zich op de ‘global nomad’, die altijd op weg is en zijn sleutels, tablet en smartphone altijd bij zich draagt. Daar ontwerpt ze dus hippe sleeves en tasjes voor. Functie staat gelijk aan vorm; draagbaarheid en bruikbaarheid staan centraal maar gaan niet ten koste van elegantie. De stijlvolle vilten producten van Rowold zijn herkenbaar door de strakke vorm en effen kleur met altijd een metalen accent. De tijdloze vilten accessoires zijn gemaakt van 100% wolvilt en plantaardig gelooid leer. 
Vormgeefster Ellis Rowold ontwierp ruim zes jaar lang de collectie van het label GEWOON samen met Loes Wagemans. Nu maakt ze haar eigen creaties met 3 mm dik vilt, leer en metalen details.

Accessoires voor gadgets

Rowold ontwerpt en produceert al haar producten in Nederland. In de collectie van Rowold vind je stijlvolle maar praktische vilten sleeves, wallets en tasjes. Alle items van Rowold op Holland.com zijn verkrijgbaar in vier kleuren, zwart, rood, taupe en gemêleerd grijs. Ook op zoek naar een elegant iPad of iPhone hoesje? Of een sleeve voor een andere kostbare gadget? Bekijk dan onze collectie van vilten sleeves en wallets van Rowold!