Makers: I amsterdam

I amsterdam

Alles over I amsterdam

Amsterdamse merken in de I amsterdam webshop


Voor iedereen die houdt van Amsterdam en de regio: neem een stukje van de stad mee in je leven! Maak je familie, vrienden óf jezelf blij met typisch Amsterdamse cadeaus – van een I amsterdam fietstas tot stoer en origineel Dutch design. Zo heb je iets moois waar je zelf blij van wordt, of een cadeau waar je je dierbaren thuis een plezier mee doet.


Ambachtswerk met een verhaal


Je vindt bij ons producten van ambachtelijke makers uit Amsterdam en omstreken. Woon- en modeaccessoires en fashion - altijd zijn het creatieve, unieke ontwerpen van goede kwaliteit. Ze zijn vaak ook geproduceerd in Amsterdam of de regio.


Dutch design voor in huis


Ook dol op Dutch design? Kies dan één van de vele coole designer items van |Nederlandse ontwerpers. We hebben ontwerpen van o.a. Iris Nijenhuis, Marcel Wanders en Frederik Roijé. Mooi voor in je eigen huis én een origineel cadeau.


Van I amsterdam tot Rembrandt


We hebben een uitgebreide I amsterdam collectie - van fietsbel tot fashion items. Ook de meesterwerken van Hollandse kunstenaars als Rembrandt en Van Gogh kun je jezelf of iemand anders cadeau doen in de vorm van vazen, kussens, sjaals en nog veel meer.